петък, март 18, 2011

Проект 12 месеца -12 теми



Всеки месец ще пиша за това, което силно ме е впечатлило в предишния. Темите ще са различни и така 12 месеца - 12 теми, които са ме накарали да се усмихна, разплача, умиля, възхитя или силно да се ядосам, kaто последното дано не ми се случва.
Приятно четене.



Февруари 2011
Стъпки




Има неща над които ние големите нямаме власт, неща в които не бива и не трябва да се месим, неща които идват от самосебе си с времето, такива на които можем само да се възхищаваме, когато се случат.


И когато има желание, каквото не липсва в едно човече на една годинка, а имено да се докосне до всичко което го заобикаля, се случва едно от важните събития в неговият живот -  прохождането, съпроводено със свободните ръчички с които ще изследва света около себе си. Това е събитието с което всички се гордеем, включително и малкият Теодор, чиято е заслугата за темата на месец Февруари.

Щасливец, защо ли, защото ще обърне всичко нагоре с краката, а това той го умее много добре. А ние, ние сме щасливи и възхитени от напредъка в неговото развитие. Е, да му мислят котараците по двора това лято и баба, която трудно ще опази любимите си цветя. 

А каква професия си избра, не знам с точност, може би коафьор или дизайнер, защото реши че ножицата ще бъде негова и не погледна нищо друго, дори нас.



Това е моята история, която ме накара да се почувствам истински жива. Може би една от най -важните за цялата 2011 година, но единственна за месец Февруари.


Фотография Венцислава Василева

2 коментара:

EL каза...

Страхотен проект и много ведра първа статия по него:))))
Поздравления за прохождането, знам колко е вълнуващо. За мен беше едно малко чудо:)
Слънце и усмивки ви желая на вас двамата!

Мариета каза...

Благодаря ти Ел!