неделя, май 08, 2011

еДна гоДина 70 публиКации

Днес на 8 май La Maison прави една година. Честит рожден ден на мен, не на мен, на моя блог. :)) Благодаря на всички които се отбихте тук, благодаря и за милите коментари и за запознанствата и за усмивките които предизвиквате в мен винаги когато се срещам с вас в интерактивното пространство. Този поздрав е за вас.


Моята първа награда


Преди известно време получих ето това:


Благодаря на Лина и на Биляна за наградата, за това че харесват моя блог и решиха че има място сред наградените. Никак не съм им благодарна обаче, че трябва да пиша за себе си, но ето какво, затварям очи и започвам.

1. Като малка не ядях сирене - и все още май. Сори, ама бялото саламурено не ми е по вкуса.
2. Имам си сестричка, която много ми помага. Това май всеки от вас вече го е разбрал.
3. Моят баща беше електротехник, а аз завърших като електроинженер. Никои от нашето семейство не беше и подозирал тези ми наклонности.
4. Преди мечтаех да имам син, който да е любопитен към света и всичко което го заобикаля. Имам вече две прекрасни момчета. Сега мечтая да имам хъски - имат невероятен поглед и май не са много послушни. Ще бъде страхотна компания на моите двама вагабонти. :-)
5. Затруднявам се при комбинирането на дрехите си. Да, признах си го най-нактая. Добре, че нямам време от работа, иначе представете си колко време бих прекарвала пред гардероба.
6. Винаги се съмнявам в това което правя и въпреки това рядко искам съвет. Лошо, много лошо!
7. Почти не говоря. Правя го само тук. Да, от мълчаливите съм и гледам да говоря, когато има какво да кажа. Смятам, че думите имат сила да случват или не събития, да нараняват и утешават, да защитават и предават, за това ги използвам внимателно и с особен респект.

  А ето и блоговете (без да ги степенувам), които наистина харесвам:

  1. ...am I more myself or less myself...
  2. 79 Ideas
  3. alia
  4. all is full of love
  5. FavoritElements
  6. l is for lina
  7. LaMartinia
  8. one2ten
  9. salted lemons
10. sheer white tee
11. something...
12. what's a girl to do
13. Готвенето е забавно!
14. и всички останали :-)