петък, февруари 04, 2011

Проект 12 месеца - 12 теми

Всеки месец ще пиша за това, което силно ме е впечатлило в предишния. Темите ще са различни и така 12 месеца - 12 теми, които са ме накарали да се усмихна, разплача, умиля, възхитя или силно да се ядосам, ама последното дано не ми се случва.
Приятно четене.

Януари 2011
Месец след Коледа





През януари гледах спектакъла "Дядо Коледа е боклук". Играеше се на голяма сцена в Народния театър. Дълго не бях ходила на театър и за мен това си беше цяло събитие. Имаше много смях, аплодисменти и радостни хора. Актьорите дадоха всичко от себе си, имаше забавни диалози примесени с простотията която ни заобикаля ежедневно. Четох много отзиви за спектакъла, кои лоши, кои добри. За мен беше важно това, че видях залата пълна с хора, до последното място. И въпреки, че всеки образ имаше безброй недостатъци и беше неудачник, въпреки че комедията си беше направо трагедия, радостта и усмивката не слязоха от лицето ми.

Ако искате да гледате комедията, може да го направите на 16 Февруари от 19 часа.

Нямам снимки от постановката, защото има възбрана за използване на фотоапарати и видеокамери, но за това пък имам много спомени от тази вечер.

3 коментара:

Unknown каза...

Благодаря, че сподели, ще отида да гледам тази постановка! Добър старт на проекта и с интерес ще го следя :)
Поздрави и хубави почивни дни!

Lina каза...

С удоволствие ще следя твоят нов проект! Началото е повече от обещаващо. Усмихнат уикенд от мен!

Мариета каза...

Благодаря Ви, момичета!